ANTOLOGJIA VIRTUALE: Mirëseardhët & Copyrights

ANTOLOGJIA VIRTUALE: Mirëseardhët & CopyrightsËshtë kënaqësi dhe privilegj t'ju kemi si vizitorë. Lexim të mbarë të dashur bashkatdhetarë kudo në botë ku ndodheni. Historia nuk na ka lenë të jemi një popull-një komb-një gjuhë-një shtet, por nuk na ndalon dot të jemi:Një Popull-një Komb- një Gjuhë-një Kulturë-një Shpirt-një Dashuri dhe një Ëndërrim mbarëkombëtar. Ne kete hapsire jemi te bashkuar dhe bashkimi shpirteror eshte premisa e pare per Bashkimin Kombetar. Ne Art nuk ka vend per Mur Berlini. Ne Art jemi si zogj qe fluturojne ne tera qiejt e Botes!

KOLEC TRABOINI

pendekaltri@yahoo.com

Copyrights:
Të drejtat e plota (copyrights) të materialeve origjinale të paraqitur në të gjitha bloget ANTOLOGJIA VIRTUALE
Connect & Miqtë, janë të autorit Traboini dhe te gjithsecilit autor krijues, të cileve u dedikohet blogu përkatës, ku veç Traboinit përfshihen edhe A.Kolia, P.Traboini, Zef Zorba, Parnasi poetik- F.Rreshpja, A.Çefa, L. Lleshanaku, M. Zeqo, V.Antoni, Primo Shllaku, F. Kulli, M.Tocila, I.Sulkuqi, R. Gjoza, R.Hoxha, L.Agolli, E. Marku, Egnatia, Çameria, e tjere.
Të drejtat e përkthimit, janë të autorit, ose të përkthyesit, kur jepet përkthyesi.

Materialet e këtyre faqeve duke perfshire dhe fotografite, nuk lejohen të shkarkohen, kopjohen dhe përdoren pa lejen ekskluzive të autorit krijues të këtyre blogeve.
Për çdo shkelje si marrje materiali pa leje me qëllime botime apo qëllime të tjera, duke përfshirë krijimtarine artistike, poezi, eseistike dhe fotografi do të pergjigjen në bazë të ligjeve përkatëse të autorit në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi dhe në USA ku e ka vendndodhjen Editori. Shpresojmë në mirëkuptim.

K.Traboini, Boston 2008

No comments: