Ka dy mënyra për të hyrë në bloget përkatëse, nëpermjet linkeve në kolonën e djathtë, por edhe duke shtypur dy herë me miush figurën përkatëse, sepse ato jane figura link për secilin blog të prezantuar. Në çdo blog që që do të vizitoni, në krye ka një link figure, nëpërmjet të cilit mund të ktheheni sërisht në ketë faqe ndërlidhese.
CopyrightTraboini 2008


BLOG LINKET E MIQËVE

ANTOLOGJIA VIRTUALE AVT©
Një kolazh virtual prej mbi 50 blogesh nën suazen e përqasjes estetike Traboini Connect & miqtë, emëruar së fundi “ANTOLOGJIA VIRTUALE AVT©", ka patur gjatë vitit të parë që ështe krijuar, 2008, më shumë se 50 mijë lexues interneti, duke bashkuar lexuesit e çdo blogu sipas numëruesve serverit elektronik. Në të përfshihen që nga shkrimtarët e mëdhej botëror Uitman, Emili Dikneson, Eminesku, Esenin, Ana Ahmatova, Zhak Prever e tjerë me blogun "Parnasi poetik", si dhe ata shqiptarë me bloge të veçanta, gjithnjë me përzgjedhje sipas shijeve e miqësive poetike të hartuesit, sepse kjo nuk përbën një antologji zyrtare por pelqimesh estetike në poezi e eseistikë. Me këtë rast kemi përgatitur Vidio-filmin "Antologjia Virtuale - AVT© " të cilin mund ta gjeni në Portalin Antologjia Virtuale AVT® dhe Blogun AVT© -Info.
I bashkangjiten ketij portali me linke dhe bloget e miqeve.

K.Traboini, Boston 2008
e-Mail: traboinistudio@yahoo.com

Mirëseardhët & © Copyrights


K.Traboini, Boston 2008
e-Mail: pendekaltri@yahoo.com
ANTOLOGJIA VIRTUALE: Mirëseardhët & Copyrights

ANTOLOGJIA VIRTUALE: Mirëseardhët & CopyrightsËshtë kënaqësi dhe privilegj t'ju kemi si vizitorë. Lexim të mbarë të dashur bashkatdhetarë kudo në botë ku ndodheni. Historia nuk na ka lenë të jemi një popull-një komb-një gjuhë-një shtet, por nuk na ndalon dot të jemi:Një Popull-një Komb- një Gjuhë-një Kulturë-një Shpirt-një Dashuri dhe një Ëndërrim mbarëkombëtar. Ne kete hapsire jemi te bashkuar dhe bashkimi shpirteror eshte premisa e pare per Bashkimin Kombetar. Ne Art nuk ka vend per Mur Berlini. Ne Art jemi si zogj qe fluturojne ne tera qiejt e Botes!

KOLEC TRABOINI

pendekaltri@yahoo.com

Copyrights:
Të drejtat e plota (copyrights) të materialeve origjinale të paraqitur në të gjitha bloget ANTOLOGJIA VIRTUALE
Connect & Miqtë, janë të autorit Traboini dhe te gjithsecilit autor krijues, të cileve u dedikohet blogu përkatës, ku veç Traboinit përfshihen edhe A.Kolia, P.Traboini, Zef Zorba, Parnasi poetik- F.Rreshpja, A.Çefa, L. Lleshanaku, M. Zeqo, V.Antoni, Primo Shllaku, F. Kulli, M.Tocila, I.Sulkuqi, R. Gjoza, R.Hoxha, L.Agolli, E. Marku, Egnatia, Çameria, e tjere.
Të drejtat e përkthimit, janë të autorit, ose të përkthyesit, kur jepet përkthyesi.

Materialet e këtyre faqeve duke perfshire dhe fotografite, nuk lejohen të shkarkohen, kopjohen dhe përdoren pa lejen ekskluzive të autorit krijues të këtyre blogeve.
Për çdo shkelje si marrje materiali pa leje me qëllime botime apo qëllime të tjera, duke përfshirë krijimtarine artistike, poezi, eseistike dhe fotografi do të pergjigjen në bazë të ligjeve përkatëse të autorit në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi dhe në USA ku e ka vendndodhjen Editori. Shpresojmë në mirëkuptim.

K.Traboini, Boston 2008